GLASOASES

TERRAZA PURE

NIEUW! Terraza Pure - het kubistische glazen terrasdak

Terrazza Pure, het nieuwe glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Kubistisch Design

Modern kubistisch design

Afgestemd op de eisen van de moderne architectuur is Terrazza Pure met zijn heldere en kubistische vorm visueel de perfecte oplossing voor het terras.

Weinor hoogwaardige optiek

Hoogwaardige optiek

De optionele en hoogwaardige sierlijsten in 5 verschillende kleurvarianten geven de Terrazza Pure een elegante uitstraling. Ze kunnen geïntegreerd worden aan de buitenzijde van de staanders, aan de onderzijde van de tussenliggende dakdragers en aan de zijkant van de buitenste dakdragers.

Verticale zonwering

Verticale zonwering

De verticale zonwering VertiTex II biedt bescherming tegen zon en verblinding en verschaft privacy. Binnenkort zal ook de optisch in het terrasdak geïntegreerde VertiPlus versie beschikbaar zijn.


Betrouwbare afwatering

Het innovatieve glasopleg-systeem zorgt voor een betrouwbare afwatering door de geïntegreerde helling met behoud van een optisch rechthoekige vorm van buitenaf.

Weinor stabiele bescherming

Stabiele bescherming tegen weer en wind

Terrazza Pure wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. De constructie kan ook worden ontworpen voor extreem hoge sneeuwlasten tot 550 kg per m2.

Serrezonwering

Serrezonwering

De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza II beschermt tegen de zon en zorgt voor een aangenaam klimaat onder het terrasdak.

Sfeervolle verlichting

Sfeervolle verlichting

Met 48 kleur- en 3 wittinten zorgt de hoogwaardige kleur-LED-verlichting in de staanders en dakdragers voor een individuele sfeer onder het terrasdak.

Modulair Systeem

Modulair systeem

De uitbreiding van het terrasdak Terrazza Pure tot weinor Glasoase® met volledig glazen onderbouwelementen is gewoon mogelijk, ook naderhand.

Weinor Pure Ambiance
Weinor Pure Ambiance
Weinor Pure Ambiance

Pure Ambiance - Speel met licht en kleuren

Neigt uw mood vandaag naar groen of toch meer naar blauw? Met de hoogwaardige kleur-LED-verlichting treft u gegarandeerd de juiste tint, zodat een ongeëvenaarde sfeer ontstaat. U kunt kiezen uit 48 kleur- en 3 wittinten.

Weinor glasoase

Buiten blijven  - De Weinor Glasoase

Genieten van het buiten zijn – ook als het frisser wordt! Met de glazen schuifwand w17 easy maakt u van uw Terrazza Pure een weinor Glasoase®.
Als de dagen kouder worden, hoeft u zich nog lang niet in uw huis terug te trekken. Rust uw Terrazza Pure eenvoudig uit met de frameloze glazen schuifwand w17 easy van weinor, ook naderhand. Zo kunt u ook op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras – met vrij zicht op de natuur. Nog knusser wordt het in de weinor Glasoase® met het verwarmingssysteem Tempura. De weinor Glasoase® is een niet geïsoleerd serresysteem dat het terras beschermt tegen wind en regen, maar geen uitbreiding van uw woonruimte vormt.

PRODUCT DETAILS


max. dakbreedte : 7 m
max. dakdiepte : 4 m
max. doorgangshoogte / onderkant goot : 2,60 m (resp. 2,90 m)
sneeuwlast : 75 kg tot 550 kg per m²