ZONNETENTEN
Zonnetenten
Zonnetent gesloten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten
Zonnetenten

Onder uw Weinor zonneluifel kan u ook genieten van de heetste dagen van het jaar. ’s Avonds blijft het langer warm onder uw zonnescherm vanwege de beschutting en overdag verkleurt uw interieur niet en blijft de binnentemperatuur aangenaam.


SUNCO begeleidt u graag in uw keuze van de perfecte Weinor zonneluifel voor uw terras.


Al onze zonnetenten hebben volgende kenmerken:


Gesloten cassette
Al onze zonneluifels zijn voorzien van een gesloten cassette. Het zonwerende doek wordt daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Deze cassette is steeds beschikbaar in alle RAL-kleuren voor een perfecte match met uw gevel. Weinor heeft bovendien 46 standaardkleuren. Verschillende vormen van luifels zijn mogelijk, afhankelijk van de grootte.


Verlichting
Om extra te genieten van uw Weinor zonnetent, kan u LED lichtjes laten voorzien in de kast. Andere terrasverlichting wordt dan overbodig. U kan zo ook ‘s avonds nog genieten onder uw luifel.


Warmtewerend doek
De keuzemogelijkheden van uw warmtewerend doek zijn eindeloos! De kleur van uw doek bepaalt de temperatuur, de sfeer en de lichtintensiteit onder uw doek en in uw woning. De doeken van Weinor houden ook de schadelijke UV stralen tegen en beschermen zo uw meubels tegen verkleuring. Alle doeken zijn water-, vuil- en olie afstotend. De long-life arm (zie hieronder) garandeert een uitstekende doekspanning.


motor
Al onze zonnetenten zijn voorzien van een buismotor van Somfy of BIconnect. Dit garandeert de duurzaamheid van uw luifel. Beide merken zijn immers nog steeds toonaangevend wanneer het gaat om automatisatie. U kan uw terraszonwering bedienen met een vaste schakelaar, een zender, via sensoren of met smartphone en tablet.


Long-life arm
Deze nieuwe arm is met een zeer hoog belastbare hightech-band uitgerust en op meer dan 100.000 cycli getest. De long-life arm garandeert een zeer stille loop. De scharnieren bestaan uit vormgesmeed aluminium. Dit betekent een lichte, maar zeer duurzame arm. Weinor geeft 10 jaar garantie op deze long-life arm.


Plaatsing met chemische verankering
SUNCO plaatst alle zonneschermen met chemische verankering om ervoor te zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.


Weinor is een absoluut A-merk en staat garantie voor topkwaliteit. Als budgetvriendelijker alternatief bieden we ook zonneluifels van Dessol aan.


Zonneluifels met mobiele volant

Een standaard Weinor zonneluifel is vooral nuttig op een zuid gelegen terras. Is uw terras eerder naar het westen gericht? Dan hebt u wellicht last van laagstaande zon. U kan dan kiezen voor een zonwering met mobiele volant. Uit de voorlijst kan u dan een verticaal doek rollen. Dit doek beschermt u tegen warmte en invallend zonlicht, maar behoud, dankzij kleine gaatjes, toch het zicht op de tuin.Wenst u een meer structurele oplossing voor uw terras waar u ook beschermd bent tegen regen en wind? Dan kan u best een kijkje nemen in ons Outdoor Living gamma. Een zonnetent kan heel stijlvol worden gecombineerd met een windblocker.
Wij begeleiden u, als Weinor Top Partner, graag in de keuze van de ideale zonneluifel.