VLIEGENRAMEN
Vliegenramen
Vliegendeuren
Vliegenramen

Niets zo vervelend als ’s nachts wakker worden door het geluid van een mug. Tijdens warme nachten is het echter vervelend om alle ramen dicht te houden om die vervelende beestjes buiten te houden. Vliegenramen zijn hiervoor een ideale oplossing.


Met vliegenramen kan u met een gerust hart uw ramen openlaten om te ventileren. Het fijne gaas houdt alle insecten buiten. De omkadering van al onze vliegenramen is volledig gemaakt in aluminium en is beschikbaar in alle RAL kleuren.


Vliegenramen

De ramen die u het vaakst open zet kan u best voorzien van een eenvoudig vliegenraam. Dit is een smal alu kader met vliegengaas erin. Dit gaas is zo transparant dat het zicht naar buiten behouden blijft. Vliegenramen worden met inox clipsen op het raam geklikt en zijn in de winter gemakkelijk afneembaar.


Vliegendeuren

Tijdens warme dagen staat de deur naar uw terras vaak open. Ook langs daar komen insecten naar binnen. U kan uw deur voorzien van een vliegendeur. Dit kan op verschillende manieren:


  • Schuifvliegendeur
    Dit is het meest eenvoudige systeem om uw schuifdeur te bedekken met vliegengaas. Een stevig alu kader gevuld met gaas schuift voor de deuropening wanneer nodig. In het midden kan een greep voorzien worden voor gemakkelijke bediening. U kan ook opteren voor de versie zonder middengreep. Dankzij het transparante gaas wordt uw vliegenschuifdeur dan bijna onzichtbaar. 
  • Scharnierende vliegendeur
    Voor een scharnierende deur kan u een vliegendeur laten plaatsen. In het midden is er een greep om de bediening gemakkelijk te maken. Het gaas is steeds zeer transparant. Optioneel is er een schopplaat voorzien onderaan. Dit laat u toe de deur te gebruiken met uw voet, indien u uw handen vol heeft op weg naar het terras. Een pomp zorgt er voor dat uw deur steeds weer zachtjes dicht valt na opening.