SCREENS
Screens

Vlakhangende zonwering of screens zijn de makkelijkste en meest efficiënte oplossing om uw ramen of andere gevels een discrete én ook een functionele waarde mee te geven.


​Ze zitten in een afgesloten cassettesysteem met zijgeleiders en bewegen parallel met de beglazing. Ze laten zacht licht binnen en doorkijken naar buiten blijft mogelijk. 


​Een aantal van onze screens zijn zo uitgerust zodat ze door het microgeperforeerde doek een bescherming biedt tegenover temperatuur- en visuele elementen. U wordt ook beschermd tegen blikken van buitenaf, zonder afbreuk te doen aan uw zicht naar buiten.

Grote raampartijen zijn meer en meer de norm. Ze zorgen ervoor dat er nog veel natuurlijk licht naar binnen komt. Helaas kunnen ze er ook voor zorgen dat uw woning onaangenaam warm wordt. De verticale zonwering Fixscreen van Sunco zorgt ervoor dat u uw woning optimaal kan beschermen tegen warmte en licht.


Deze windvaste verticale screens hebben volgende kenmerken:


Windvast in elke positie
De fixscreen heeft een ingenieus ritssysteem, waardoor de screen gegarandeerd windvast is tot 130 km/u (in gesloten stand). Dit komt overeen met een orkaan van 12 Beaufort! U kan dus uw fixscreen met een gerust hart naar beneden laten, ook als u niet thuis bent.


Design van de kast – discreet en compact
De alu omkasting is beschikbaar in alle RAL-kleuren. Bij de keuze van het type kast zijn er verschillende mogelijkheden. Voor nieuwbouw of renovaties kan de Fixscreen worden ingewerkt. Wanneer inbouw niet mogelijk is, is er keuze tussen 2 soorten kasten: recht of zacht gebogen.


Glasvezeldoek – strak en transparant
Een glasvezeldoek geeft een perfect rimpelloos resultaat, zelfs bij grote oppervlaktes. De kleine gaatjes in dit doek zorgen voor ventilatie en een goede doorkijk. Bovendien zijn deze doeken warmte- en lichtwerend en beschermen ze uw meubels tegen verkleuring. Ook een volledig verduisterend doek is mogelijk.


Privacy verzekerd
Het glasvezeldoek zorgt overdag voor privacy. Het doek zorgt er immers voor dat doorzicht naar buiten mogelijk is, maar naar binnen niet.


Grote oppervlaktes
De fixscreen doekzonwering is mogelijk voor een raamoppervlakte tot max. 24 m² (6m x 4m), met behoud van een strak doek dankzij de windvaste fixscreen®-technologie.


Insectenwerend
De fixscreen® houdt in gesloten positie insecten tegen. Dit laat u toe om uw huis intensief te ventileren zonder vervelende insecten die binnendringen.
Beste garantie op de markt


Automatische bediening van Somfy is mogelijk
De verticale doekzonwering kan voorzien worden van een Somfy motor. Sunco stemt de werking van uw zonwering volledig af op uw woonbehoeften. Dit kan gaan van bediening met vaste schakelaar tot bediening met de smartphone via het Tahoma systeem van Somfy.Deze windscreens zijn perfect te integreren in pergola’s, terrasoverkappingen, verandadaken, en lamellendaken. Er bestaat ook een horizontale variant van de fixscreen voor windvaste zonwering op veranda’s of lichtstraten. Wenst u ook te isoleren of volledig te verduisteren, dan kan u ook voor rolluiken opteren.