WEINOR PLAZA VIVA

Plaza Viva - de textiele pergola-zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN 

Telescoopstaander

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer


Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, dient zowel de zonwering op minimaal 4° gemonteerd te worden en de optionele telescoopstaander dient met een slinger verlaagd te worden.

Muurconsole met losse lagers

Muurconsole met losse lagers


Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.

Compensatiescharnier

Compensatiescharnier


Dankzij het compensatiescharnier aan de telescoopstaander kan de zonneschermconstructie bij het verlagen flexibel worden aangepast aan de veranderde hoek.

HIGHLIGHTS

Bescherming tegen zon, wind en regen

Optionele telescoopstaander

Geïntegreerde LED-verlichting en volant plus mogelijk

Breedte x Uitval (max.) : 6m x 5m

Meer dan 150 doekdessins

PRODUCTGEGEVENS

Max. Breedte

Max. Uitval

Meerdelige installaties

 : 6 m

 : 5 m

 : optioneel

Windbescherming : getest tot: windkracht 6 (Beaufort)
Regenbescherming* : vanaf een hoek van 4°
Dakhelling : 4° - 25°
Montagevariant : Montage aan wand, plafond en op het dak mogelijk
Motoraandrijving : standaard


*waterafvoer door telescooptechniek wordt pas bereikt vanaf een minimale hoek van het zonnescherm van 4° en door de telescoopstaander volledig te verlagen (met uitzondering van de optie Volant Plus, hier bedraagt de minimaal noodzakelijke hoek 5°).

PLAZA VIVA