VERANDAZONWERING
Verandazonwering
Verandazonwering
Verandazonwering

Een te warme of overbelichte ruimte: daar zit niemand graag in. Een goed geplaatste verandazonwering van SUNCO kan hier een wereld van verschil maken. Op die manier kan u 365 dagen lang genieten van uw veranda.

Verandazonwering binnen

Een veranda, serre of terrasoverkapping is vaak een extra leefruimte, met veel licht en natuurlijke warmte.

Soms kan de temperatuur echter zo oplopen dat het onmogelijk wordt om van deze ruimte gebruik te maken.

De ideale oplossing hiervoor is een horizontale doekzonwering. Dankzij het zonwerende doek worden warmte en licht tegengehouden.


SUNCO begeleidt u graag in uw keuze van de perfecte verandazonwering.


Er zijn verschillende keuzemogelijkheden:


WGM TOP

De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort.WEINOR SOTEZZA
De Sottezza van Weinor is een verandazonwering die onderaan uw verandadak geplaatst wordt. Op die manier wordt de verandazonwering beschermd door het glas van uw verandadak. Wind of regen hebben dus veel minder invloed op de levensduur ervan. Dit systeem is vooral aan te raden in een open structuur, omdat dan de grootste efficiƫntie wordt bereikt.
U kan uw verandazonwering combineren met windvaste fixscreens aan de zijkanten voor een optimaal resultaat. Een verandazonwering kan ook geplaatst worden op een bestaande open constructie.


Wij begeleiden u, als Weinor Top Partner, graag in uw keuze voor type kast, bediening, kleur en doek.
Verandazonwering